ПИОНЕР СЕМЕНА БЪЛГАРИЯ ЕООД Актуализирана  на: 21.02.2019
Адрес: СОФИЯ
Посещения:
XXXXX   от   04.2018 г.
Код :
  • За нас
  • Галерия

ПИОНЕР СЕМЕНА БЪЛГАРИЯ ЕООД е официалният представител на ДюПон Пионер в България.

Пионер предлага на българския пазар семена царевица, слънчоглед, рапица, люцерна, соя, също така и силажни инокуланти за животновъдството.

Вече 20 години компанията е лидер на българския пазар при царевицата и слънчогледа.  Предлаганите от нея хибриди се наложиха като най-предпочитани от производителите.

Хибридите на Пионер са с високо качество и изпитани физиологични показатели, надминаващи по ръст конкурентните в много отношения. Всеки от предлаганите хибриди се изпитва при различните метеорологични условия, характерни за отделните региони, няколко поредни години и се подбират най-добрите сред тях.  

Optimum® AQUAmax® продуктовата линия царевични хибриди, която  е от три години на разположение на българските производители, се наложи като най-надеждна и високодобивна, тъй като предлага на фермерите изключителен избор, сигурност при производството на тази култура, чрез свеждане до минимум риска при отглеждането и, и максимална продуктивност от всяко поле. Optimum® AQUAmax®  хибридите спомагат за получаване на сигурни добиви в условия на засушаване и отличен потенциал за върхови постижения при по-благоприятни условия по време на вегетация.

Хибридите от тази продуктова линия са: Р0216, P0023, Р9241, Р0412, Р9175, Р9486, Р9911, P0023, Р8523 и P9903 се наложиха сред всички конкурентни като най-добри заради високата си адаптивност и максимални добиви при разнообразни почвено климатични условия.

При слънчогледа, Пионер предлага регистрираната запазена марка Pioneer Protector®, която е пакет от устойчиви на болести и паразити хибриди. Pioneer Protector® е знак, който дава сигурност, че тези хибриди подсигуряват чисти от синя китка и мана слънчогледови полета,  без химическо приложение, което може да увреди следващата култура,  при това повечето от тях дават възможност за използване на  ExpressSun® технологията за борба с плевелите.

Pioneer PROTECTOR® за устойчивост към мана и към синя китка едновременно, притежават вече утвърдените хибриди P64LE25, P64LE99 и P64LC108 – които се наложиха на пазара с изключително високите добиви, безпроблемно отглеждане и много висока масленост. От новите хибриди с тези характеристики са P64LE119 и P63LE113, които са показали при изпитванията отлични добиви и устойчивост, сравнени с останалите водещи в групата.

PROTECTOR® СИНЯ КИТКА притежава новият за сезона P64LL125 – съчетал високи добиви и отлична устойчивост към опасния паразит.

P64HE118, който е с характеристиките на Pioneer  PROTECTOR® МАНА, е първият високо олеинов хибрид по ExpressSun® технология, предлаган на пазара, който ще даде възможност на производителите да се справят успешно с проблематична заплевеленост в полетата.

При рапицата портфолиото на компанията предлага широка гама от продукти с отлични характеристики – конвенционални хибриди и нискостъблени хибриди MAXIMUS®, адаптирани към разнообразните климатични условия. Характерни за тях са високата устойчивост на засушаване и добра зимоустойчивост, постигнати благодарение на ниския хабитус на растенията, който придава плътност на посева. Лекотата на използване и отличното представяне потвърждават надеждността им. MAXIMUS® хибридите на Пионер са: PX113, PX104 и PR44D06. Компанията предлага и MAXIMUS® хибриди по Clearfield® технология - PX111CL.
© 2000-2009 Справки България. Всички права запазени.