ПОГРЕБАЛНО БЮРО ТАНАТОС Актуализирана  на: 15.04.2019
Адрес: КАЗАНЛЪК
ул. Сан Стефано 2
Тел: 0431 / 62777 - денонощно
0896 / 705631
e-mail: tanatoskz@abv.bg
web: www.tanatos.bg
Посещения:
XXXXX   от   04.2018 г.
Код :
  • За нас

Танатос

За повечето хора мигът на раздялата с обичан човек идва внезапно и почти винаги близките не се чувстват готови да планират и организират траурната церемония. Стреса и мъката правят това много трудно. В тези изпълнени със скръб за всеки човек моменти, „Танатос“ Ви предлага едно приятелско рамо. С професионализъм и такт ние ще бъдем до Вас в тези най-тежки моменти на раздяла и ще поемем изцяло грижите и организацията по погребалния ритуал, съобразен с Вашите индивидуални желания. Всеки човек заслужава и трябва да бъде изпратен достойно в последният му земен път.

За да помогнем в момент на нужда и намалим стреса ние сме на разположение 24 часа 7 дни в седмицата. Ще се погрижим и относно формалностите по оформяне на документацията. Нашата работа е деликатна и необходима. Доверието с което ще се обърнете към нас ще бъде оправдано. Предлагаме богат избор от траурни услуги и стоки.

Агенцията предлага пълна организация на погребения, кремация, транспорт в страната и чужбина, изработка на паметници, репатрация.

Погребално бюро "Танатос" е първото /извън София/ частно погребално бюро и второ в България. Работи от 1990 година. Погребално Бюро "Танатос" работи денонощно и извършва всички услуги и осигурява всички стоки необходими за едно погребение, както и ритуалите и съпътстващите ги стоки след погребението. Изработва паметници. Извършва цялостно аранжиране на гробното място като:изливане на пътеки и бордюри, блицовка, поставяне на паметници, изработване и монтиране на вази, свещници, скамейки и др.© 2000-2009 Справки България. Всички права запазени.