ОЧНА ОПТИКА И КОРЕКЦИЯ АД Актуализирана  на: 19.01.2018
Адрес: СОФИЯ
ул. Клокотница 22
Тел: 02 / 8310156
02 / 9315149
e-mail: info@eyeopticsbg.com
eyeopticssc@yahoo.com
web: www.eyeopticsbg.com
Посещения:
XXXXX   от   05.2015 г.
Код :
  • За нас

Очна оптика и корекция е единственото здравно заведение в България, лицензирано за изработване на всички видове контактни лещи, разтвори за тях и очни протези, вътреочни лещи и аксесоари.

Предимството ни пред другите е, че доверявайки ни се, вие ще получите пълно и обстойно обслужване - преглед, диагностициране на проблема и определяне на най-подходящ подход за разрешаването му - очила, твърди или меки контактни лещи, очни протези, терапевтични лещи или цветни лещи, вътреочни лещи.

Ще ви предложим най-подходящите разтвори и аксесоари към тях, както и обучение за поставянето и свалянето им. И всичко това на едно място!

При нас могат да бъдат изработени лещи с индивидуални за вас параметри, водно съдържание или газпропускливост, като поемаме изцяло отговорността за качеството на изработената от нас продукция. Ние ще работим за вас докато не постигнем най-добрия и желан резултат. Защото „Виждаме през вашите очи”.

„Очна оптика и корекция” АД насочва вниманието си към постоянно информиране за развитието в областта на очната оптика и офталмологията.

Така ние гледаме към бъдещето, разчитайки на постоянно развиващи се специалисти, желаещи да достигнат качество във всички аспекти на дейността ни.

Работим съвместно с МЦ ‘Софлекон’ и специално обучени и високо квалифицирани офталмолози, които да предоставят максимално удовлетворение на изискванията на пациента дори при сложни и нестандартни случаи. Нашите лекари ще ви информират за всичко, от което се интересувате и ще подберат най-правилния подход за вашия индивидуален случай.

Залагаме на качество и достъпност. Медицинският ни център има сключен договор с НЗОК, а част от стойността на очните протези се възстановява на пациента от Министерството на труда и социалните грижи и неговите поделения в страната.

Ще ви предложим достъпни и качествени услуги и продукти, сертифицирани по стандарта ISO 9001, както и със специалния сертификат ISO 13485 за медицински изделия и директива 93/42/EEC, гарантиращи качество и безопасност на произвежданите от нас медицински изделия на световно ниво.

„Очна оптика и корекция АД’ е наследник на Научно-
производствената лаборатория за контактна корекция и очно протезиране към Медицинска академия и съществува повече от 40
години.

Разполагаме със съвременна апаратура и високо квалифицирани кадри и работейки в екип единствената ни цел е да се погрижим за вашето здраве ,като ви доставим пълен комфорт и удовлетвореност.

За тези,които вече ползват контактни лещи или протези „Очна оптика и корекция” предлага почистването и/или полирането им.Тази услуга се извършва единствено в нашето предприятие в България.

В наше лице ще откриете не само квалифицирани специалисти, но и приятели, защото знаем, че бъдещето и просперитетът ни се основават и зависят от доверието на нашите клиенти, което се стремим да заслужим.
© 2000-2009 Справки България. Всички права запазени.