КОЗМЕТИЧНО СТУДИО АЛЕКС Актуализирана  на: 01.06.2018
Адрес: ПЛОВДИВ
ул. Дон 21
Тел: 032 / 639510
0888 / 913838
e-mail: alex_life@abv.bg
web: www.studioalex-bg.com
Посещения:
XXXXX   от   12.2006 г.
Код :
  • За нас

Козметично студио "Алекс" е студиото в Пловдив, което предлага най-новите революционни технологии за чиста, здрава и млада кожа!
Тук ще откриете един нов подход към клиентите - комбинация от топло приятелско отношение и разбиране и същевременно старание и перфектност при изпълнение на процедурите. Ще намерите също квалифицирани козметици, които допълнително ще се погрижат за вашия тонус, красота и самочуствие. След комплексна диагностика на всеки клиент се изготвя специална персонална програма и се предлага възможност да поддържа постигнатите в козметичното студио резултати.
Екипа на студио "Алекс" се отнася с уважение към натовареното ежедневие и ангажираност на своите клиенти, затова се стремим да осигурим гъвкаво работно време, бързина и точност на работа, достъпни цени и същевременно да поддържаме атмосфера на уют и комфорт.
Каталогът на Козметично студио "Алекс" е изключително разнообразен и включва всички актуални и търсени козметични терапии.

ПОЧИСТЕНА/ХИДРАТИРАНА/ ПОДХРАНЕНА/ СИЯЙНА И ЗДРАВА КОЖА
HydraFacial (ХидраФейшъл) е единствената по рода си мултифункционална терапия за подмладяване на кожата, която почиства, ексфолира, хидратира и ефикасно се бори с фините линии, решавайки редица козметични проблеми. Най-често те са предизвикани от различен тип замърсяване, вятър, слънце, влага или стрес, в следствие на които кожата губи еластичност. HydraFacial (ХидраФейшъл) лекува, подмладява и всичко това без дискомфорта на познатите козметични процедури.
Технологията притежава сертификат FDA за успешно преминати клинични изследвания и е носител на 4-ри поредни пъти печели приза на конгреса „LNE and Spa” за „Най-добра терапия за лице”.

 

 

 

 

НОВА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ И ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА

eMatrix предлага нов, неинванзивен начин за подмладяване и третиране на бръчки и белези, който едновременно подобрява контура на кожата. Одобрена с FDA и CЕ сертификати, eMatrix е доказано ефективна и резултатно бърза терапия.

EMatrix помага при:

  • Стрии – изключително ефективна при премахването на стрии, дори на стари такива
  • Белези – редуцира с около 90 процента белези от акне
  • Клепачи – стягащ и лифтинг ефект. Отлични резултати в областта на клепачите
  • Бръчки – изглажда слаби до умерени бръчки по лицето и шията
  • Релеф – цялостно подобряване в текстурата на кожата
  • Петна – заличава напълно пигментни петна
  • Изгаряне – проблеми причинени от слънчево изгаряне

 

 

ВИДИМ РЕЗУЛТАТ СЛЕД ПЪРВАТА ПРОЦЕДУРА

Осемнадесет природни и билкови съставки са в основата на иновативната подмладяваща, стягаща и хидратираща терапията за лице Intraceuticals. Тя е известна още като терапията на Мадона, Виктория Бекъм, Ева Лонгория и други холивудски звезди.
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ:
* суха кожа
* загуба на еластичност и твърдост
* чувствителна и стресирана кожа
* видими фини линии и бръчки
* увеличени пори
Intraceuticals представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс.
Хиалуроновата киселина е естествен хидратиращ фактор за кожата. Поддържа я стегната, гладка и млада. Затова хиалуроновата киселина е основна съставка във всички продукти на Intraceuticals.
Революционното в технологията е, че позволява третиране върху долен и горен клепач и плътно в около очния контур.

 

 

 

 

                                                            
© 2000-2009 Справки България. Всички права запазени.