ЕВТЕРПА КОЗМЕТИК Актуализирана  на: 25.09.2019
Адрес: ЧИРПАН
ул. Яворов 15
Тел: 0413 / 51415
Факс: 0413 / 51411
e-mail: evterpa@dir.bg
web: www.evterpa.eu
Посещения:
XXXXX   от   10.2013 г.
Код :
  • За нас
  • Продукти

Фабрика “ЕВТЕРПА” е първата българска частна фабрика за производство на парфюмерия и козметика. Основана е през 1990 година. Във фабрика “ЕВТЕРПА” работят специалисти химици, лекари, икономисти, мениджъри. Безкомпромисният контрол на изходните суровини, строгото съблюдаване  на технологичния процес и лабораторното изследване на всеки продукт гарантират, че до българския потребител достигат висококачествени и квалитетни козметични продукти. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2000.           Различните видове модерна разфасовъчна техника на "Евтерпа" осигуряват безкомпромисно качество на крайните продукти.

От началото на съществуването си и до днес, с всеки нов продукт, който пуска на пазара, ЕВТЕРПА доказва, че българската парфюмерия и козметика е най-доброто, което българинът може да ползва, защото тя е изработена в България, в нашите климатични и географски условия и е изцяло съобразена със специфичните особености на хората, които са родени и живеят тук.

Запазени търговски марки на фирмата са
Евтерпа
- парфюми, кремове, балсами, тоалетни млека, боя за коса, шампоани;
Стефани
- парфюми;
Аглая
- парфюми;
Страхил
- мъжки парфюми, афтършейв, крем за бръснене
;
Стефи - детски шампоани.

Фирма “ЕВТЕРПА” има добър пазар в цялата ни страна, а вече се налага с марковите си продукти и в други страни на Балканския полуостров.

Цените са приемливи и достъпни за  широко потребление.

ЕВТЕРПА поздравява всички свои сегашни и бъдещи  клиенти и се надява, че продуктите с червеното фирмено флагче ще станат ваши първи помощници и приятели в стремежа ви към красота.

Парфюмите от серия “ЕВТЕРПА” са женствени, стилни, запомнящи се и през последните години станаха символ за български парфюм.
За мъжете “ЕВТЕРПА” предлага афтършейв с различни аромати и мъжки парфюми, които могат да задоволят и най-изискания вкус.

 Евтерпа обръща особено внимание на производството на бяла козметика - известния доматен крем с избелващ ефект, мултивитаминния крем против бръчки, плодов крем с добавка на витамини, които можем да докоснем.

ЕВТЕРПА произвежда богата серия от фитошампоани с екстракти от български билки, шампоани с масло от бадемови ядки, със силикон и мултивитамини.

ЕВТЕРПА произвежда и висококачествени балсами за ръце и тяло с добавки на витамини, глицерин, масло от жожоба; балсами за коса, които уплътняват и заздравяват косъма; гелове, маски за коса; слънцепредпазни масла и млека, хидратиращи кожата и предпазващи я от въздействието на слънчевите лъчи. 

 Фабрика ЕВТЕРПА първа пусна на пазара прахова безамонячна боя за коса разработена в съответствие с най-новите световни тенденции. Боята има стопроцентов оцветяващ ефект без да изтощава и уврежда деликатната структура на косъма.

 
© 2000-2009 Справки България. Всички права запазени.