Сайтът www.spravka-bg.com беше създаден, за да осигури достъп до базата данни на СПРАВКИ БЪЛГАРИЯ, давайки възможност на потребителите сами да търсят и намират информацията, която ги интересува.

 Базата данни е структурирана по начин, който позволява няколко вида търсене по различни критерии.

 Имате възможност да търсите по отрасли в каталога и възможност за търсене по ключови думи.

 Каталогът има две нива - главен отрасъл /напр. Авто/ и подотрасли, свързани с главния. След избиране на подотрасъл се зарежда информация за съответните фирми, включени в него.

 Търсенето по ключови думи е общо /търси се във всички полета като име, адрес, телефон, описание на дейността на фирмата и всичко, което е подадено като информация. В случай, че желаете да прецизирате търсенето можете да изберете разширено търсене и да търсите по всеки критерии отделно.

 Друга възможност за бързо търсене и връзка с определени фирми са линковете под заглавията ПОРЪЧАЙ; ЗАПАЗИ; ИДИ НА. Тези линкове дават бърза връзка с често търсени фирми, стоки и услуги и автоматично зареждат отрасъла, в който са включени.

 В случай, че имате предложения за нови услуги, които бихте искали да присъстват на сайта, не се колебайте да ни пишете на:
office@spravka-bg.com
© 2000-2009 Справки България. Всички права запазени.